🍿 Netflix Dizileri

Netflix’e Eylül 2019’da Gelecek Dizi ve Filmlerin Tam Listesi ??

Elite ve Disenchantment’ın 2. sezonları da dahil olmak üzere birçok yeni yapım Eylül’de Netflix Türkiye’de.

Netflix’e Eylül 2019’da Gelecek Dizi ve Filmler

NETFLIX ORİJİNAL DİZİLERİ

Elite 2.Sezon (06/9/2019)

Okul arkadaşlarının ölümlerinden sonra bir öğrenci kayboluyor ve ittifaklar değişiyor, okula yeni arkadaşlar geliyor ve karanlık sırların gizlemek gitgide zorlaşıyor.

The Politician (27/9/2019)

Payton, çocukluğundan yana, bir gün Amerika Birleşik Devletleri başkanı olmak istemiştir. Fakat öncelikle en tehlikeli siyasi ortam olan lisede kendine yeni bir yol çizmektedir.

Disenchantment: 2.Kısım (20/9/2019)

Enerjik Prenses Bean bir arkadaşını hayatını kurtarma için cehennemden geçiyor, gizemli kaderini öğreniyor ve babasının krallığının yeniden güçlenmesine yardım ediyor.

Ainori Love Wagon: African Journey (05/9/2019)

Love wagon gene yollara düştü! Yedi yabancı, Afrika kıtası boyunca yolculuk yaparken insanlığın kökenlerinin atıldığı topraklar da ise hayatının aşkını arıyor.

The I-Land (12/9/2019)

Bilim kurgu macera dizisinde on insan, bir adada hafızalarını kaybetmiş durumda gözünü açar ve bu dünyanın göründüğü gibi olmadığını keşfedeler ve macera başlar.

Fastest Car: 2.Sezon (20/9/2019)

Araba markalarından Honda, Ford, Oldsmobile ve hatta bir Mini Cooper’ın da bulunduğu modifiye edilmiş ve saklı tutulan hız canavarları, pahalı süper arabalarla hızlı arablar ile yarışıyor.

Glitch: 3.Sezon (25/9/2019)

Yerel halktan yedi kişi açıklanamaz durumda sağlam olarak mezarlarından kalkınca bir polis memuru ve doktor büyük bir sır ile karşılaşır.

The Spy (06/9/2019)

Drama dizisinde, İsrail’in en bilinen casusu ve 1960’larda Suriye hükümetine sızmayı başarmış olan Eli Cohen’in heyecan dolu gerçek hikayesi aktarıyor.

Tiny House Nation: Volume 2 (29/9/2019)

Sunucu John Weisbarth ve uzman Zack Giffin, küçük evlerini en yüksek yaratıcılık ve tarz ile inşa etmeyi arzulayan ev sahipleri ile bir araya geliyor.

Jack Whitehall: Travels with My Father: 3.Sezon (06/9/2019)

Hayat enerjisi yüksek olan komedyen Jack Whitehall ve tutucu davranışlara sahip olan babası Michael, aralarında bulunan buzları eritmek için gizemli bir yolculuğa çıkarlar.

Skylines (27/9/2019)

Hip hop müzik prodüktörü, anlaşama sağladığı plak şirketi sahibinin gangster kardeşi şehire geri dönmesi ile beraber beraber suç dünyasına zor bir giriş yapılır.

Vis a vis: 4.Sezon (27/8/2019)

Cruz del Norte’ye yeni bir müdür atanır. Bir zamanların gardiyanı olduğu hapishaneye cezalı olarak girer. Zulema bir akrabasına ulaşır. Sole ise hayatını değiştiren gelişmeleri öğrenir.

NETFLIX FİLMLERİ

Between Two Fens: The Movie (20/9/2019)

Sunuculuk yapan Zach Galifianakis, düşük bütçeli olan talk şov programı “İki Eğrelti Otu Arasında” için görüşebileceği ve programını güçlendirebileceği ünlü kişiler ile tanışıp bir maceraya atılıyor.

In the Shadow of the Moon (27/9/2019)

Bilim kurgu ve gerilim türünde olan bu filmde bir Philadelphia polisi, suçları belli bir aralık ile işleyen katilin, yakalanması çok zor olan bir seri katilin peşine düşüyor.

Netflix Orijinal Komedi

Jeff Dunham: Beside Himself (24/9/2019)

Komedyenlik yapan Jeff Dunham, yeni bir Netflix stand-up gösterisi ile sevenlerinin karşısına çıkıyor.

Netflix Orijinal Belgeselleri

Hello, Privilege. It’s Me, Chelsea (13/9/2019)

Chealse Handler, hayatı ve kariyeri boyunca kendisi de dahil olmak üzere beyazlara verilen ayrıcalıkların Amerikan kültürüne olan etkisini analiz ediyor.

The Chef Show: Volume 2 (13/9/2019)

Jon Favreau, yönetmenliği bırakıp önlüğünü üstüne alıp arkadaşı ve mutfaktaki danışmanı Roy Choi ile beraber yediği yemekte yeni maceralar başlıyor.

Abstract: The Art of Design: 2.Sezon (25/9/2019)

Farklı disiplinler ile çalışmış olan ve yenilikçi tasarımcıların aklında nelerin canlandığını keşfedin ve tasarımın günlük hayatın her yönünü nasıl etkiledilerini görün.

Explained: 2.Sezon (26/9/2019)

Ünlülerin yaptığı anlatımlar ile dizide güncel olayları ve sosyal trendleri öğrenmeniz için size rehber olacak.

Netflix Aile ve Çocuk

Archibald’s Next Big Thing (6/9/2019)

Sevilen çocuk kitabınlarından kurgulanmış olan filmde, anı yaşayan ve hayata sürekli pozitif bakan sıra dışı, genç bir tavuğun başından geçenler anlatılıyor.

The Last Kids on Earth (17/9/2019)

Ünlü kitap serisinden uyarlanan The Last Kids on Earth, yaşamını sürdürdüğü kasaba zombi saldırısına uğrayan ve hayatta tutunmak için arkadaşları ile beraber olan bir gencin hayat hikayesi aktarılıyor.

Team Kaylie (23/8/2019)

Yasalar bir hayli sorunlar yaşayan ünlü milyarder olan Kaylie Konrad’a mahkemece şehirde bulunan doğa kulübüne liderlik yapma görevi verilmiştir.

Paylaş
Yazar
obicimsinema