2020 blockbuster filmleri

2020’de Aklınızı Başınızdan Alacak 11 Blockbuster Film ?

“Blockbuster” filmler için epik bir yıl olacak gibi gözüken 2020 yılı için şimdiden takvimlerinize yer açmanızı tavsiye ediyoruz.

2020 yılı şimdiden bakıldığında size uzak gibi gelebilir ancak Hollywood’un büyük yapım firmaları projelerini şimdiden hazırlamaktalar. Gösterime girecek filmlerin ise bir çoğunu devam filmleri oluşturmakta. Tabii sadece devam filmleri değil, aynı zamanda mevcut filmlerin yeniden adaptasyonları da karşımızda olacak.

Şimdi gelelim 2020’de beyaz perdede karşımıza çıkacak filmlere

1- Bad Boys For Life

bad boys for life 2020

Bad Boys II’ nin gösterime girmesinden tam 17 yıl sonra izleyiciler “panpa-polis” serisinin yeni filmini izleme şansını elde ediyor olacak. Film Martin Lawrence ve Will Smith’ i tekrar bir araya getiriyor ve ikili de bu fırsat için oldukça heyecanlı olduklarını her platformda dillendiriyor. Gösterim tarihi olarak da 17 Ocak belirlenmiş durumda.

2- G.I. Joe: Ever Vigilant

G.I. Joe: Retaliation’dan 7 sene sonra herkesin favori aksiyon figürü temelli film serisi geri dönüyor. Önceki filmlerde yer alan oyunculardan hangilerinin yeni filmde geri döneceği şu aşamada belirsiz olsa da filmin Mart 27’de gösterime girmesi bekleniyor.

3- Fast & Furious 9

Hızlı ve bir o kadar da öfkeli serimizin dokuzuncu filmi gösterime girene kadar izleyiciler  Dwayne Johnson ile Jason Statham’ın yer aldığı serinin “spin-off” filmi ile tanışacak olsa da şu anda filmin konusu hakkında belirli bir bilgi bulunmamakta. Charlize Theron’un seriye geri dönmesi beklenirken kadroya yeni bir ismin eklenip eklenmeyeceği ise merak konusu. Serinin takipçilerinin takvimlerinde 10 Nisan’a yer açmaları gerekecek.

4- Godzilla vs. Kong

Godzilla vs. Kong

Yıllardır sorulan o soru nihayet cevabını buluyor! 1962 yılında iki canavarı karşı karşıya getiren ilk filmin aksine yönetmen Adam Wingard en güçlü canavarın hangisi olduğunu göstereceğinden emin. Filmde yer alacak oyuncular hakkında bir açıklama yapılmasa da bazı ünlü isimlerin projede yer alacağı tahmin edilmekte. Gösterim tarihi ise 22 Mayıs olarak belirlenmiş durumda.

5- The Six Billion Dollar Man

70lerin TV serisi olan 6 Million Dollar Man’e zam veren Mark Wahlberg seriyi beyaz perdeye taşıyor. Wahlberg filmde bir kaza sonrası hayatta kalabilmek adına kendini yarı robot yarı insana dönüştüren eski bir astronot olan Steve Austin’i canlandıracak. Gösterim tarihi ise 5 Haziran.

6- Red Notice

red notice 2020

Dwayne Johnson’ın Central Intelligence ve Skyscraper filmlerinde beraber çalıştığı yönetmen Rawson Thurber ile tekrar bir araya geleceği filmde Johnson, dünya üzerinde en çok aranan sanat hırsızını yakalamakla görevli Interpol ajanı olarak karşımıza çıkacak. Gal Gadot’nun da yer alacağı aksiyon-komedi filmin gösterim tarihi ise 12 Haziran olarak açıklandı.

7- Indiana Jones 5

Harrison Ford’un senaryonun çok iyi olması şartıyla geri dönmeyi kabul ettiği filmde yönetmenlik koltuğunda ise Steven Spielberg oturuyor olacak. Orjinal üçlemenin izlediği yola geri dönecekleri iddiasında bulunulan projenin gösterime giriş tarihi ise 10 Temmuz.

8- Bios

Tom Hanks bu bilimkurgu filminde dünya üzerinde kalan son insan olarak karşımıza çıkacak. Her ne kadar konusu ile ilgili detaylar sır gibi saklansa da, Hanks’in tek başına kalma rollerinde ne kadar başarılı olduğu tartışma götürmez bir gerçek. Kaçırılmaması gereken bir filmler arasına şimdiden giren filmin çıkış tarihi ise 2 Eylül.

9- Avatar 2

avatar 2

Önümüzdeki 10 yıl içinde tam 4 adet (yazıyla dört) Avatar filmi gösterime girecek. Bu dört filmin ilki olan Avatar 2’nin bütçesinin 1 milyar doların üzerinde olduğu konuşulmakta. Orjinal filmdeki birçok karakterin geri döneceği açıklanan filmde  Kate Winslet ve Cliff Curtis’in kadroya  yeni eklemeler olduğunu görüyoruz. Avatar 18 Aralık 2020’de salonlara geri dönüyor olacak.

10- Sherlock Holmes 3

Robert Downey JR.’ın üçüncü defa dünyanın en ünlü dedektifi rolüne soyunacağı filmde yardımcısı John Watson rolünde ise Jude Law’ın geri döneceği açıklandı. Ilk iki filmi yöneten Guy Ritchie’nin geri dönüşü belirsiz olsa da filmin gösterim tarihi 25 Aralık olarak belirlenmiş durumda.

11- Guardians Of The Galaxy Vol.3

Marvel, Guardians Of The Galaxy Vol.3 ile intergalaktik hayta takımını tekrar beyaz perdeye döndürüyor. Avengers: Infinity War’da yaşananlardan sonra hangi karakterlerin geri döneceği belirsiz olsa da Starlord’un tayfası ile birlikte bize güzel vakit geçirteceği kesin. Her ne kadar filmin gösterim tarihi tam olarak belli olmasa da, 2020 yılı içinde yayınlanacağı açıklanmış durumda.

Siz en çok hangilerini bekliyorsunuz?

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.