Yazarlar

Gökçe Duman
Kurucu
Filmlerle doldurdum sessizliği. Festivalleri kodladım. Makas-ellerin çocukluğunu bilirim. Film afişlerinden arkadaşlarım oldu, hala da var. Primer'i anlamadım. H.A.L. 9000'i de. (Yapay zekalar daha bulunmamış gibi davranıyorlardı.) Yalnız Matrix'le içli dışlı oldum. (Kim olmamıştır ki?) Biraz da Tron'la (Tron'un bulun­ması kolay olmamıştır.) Star Wars için çok kötü şeyler söylenmiştir. Ni­çin? Bilmem. Bilmek sayıdır. Bir de Marvin'i tanıdım. Marvin ile düşünül­müyor. Bazı robotlar suçlu doğmuştur. Roy Batty, bunlardan biridir.
E-posta
Erdem Demirli
Sinema Yazarı
1984 yılının Mayıs ayında güneşli bir İstanbul gününde dünyaya geldi. İstanbul'da Pertevniyal Lisesi'ni bitirdikten sonra Ankara Üniversitesi Elektronik Mühendisliği bölümünden mezun oldu ve Digital Marketing sektöründe kariyer yolculuğuna başladı. Sinemaya ilgilisi lise sıralarında başlayan Erdem, hala sinemadan feyz almaya devam ediyor.
E-posta
Tan Ağırkaya
Sinema Yazarı
Küçükken kasetten filmleri izlerdim, sonra CD’lere geçtim, şimdi ise dijital dünyanın içinde kaybolmuş durumdayım. Kendimi bildim bileli ‘Film önerir misin?’ diyen herkese film önerdim. Yemedim izledim, sınavlara çalışmadım izledim, hep izledim. Bazen uyumadım izledim. İyi filmleri takdir etmek için kötü filmleri de izlemem gerektiğini gördüm, o yüzden bazen de istemeyerek izledim. Ortaokuldan itibaren her gün en az 1 film izlemeye başladım. Daha sonra bu film tutkum, film yapma tutkusuna dönüştü. Yaşadığım olumsuz olayları, olumlu tecrübelerimle birleştirip senaryo yazmaya başladım. Kısa filmler yazdım, uzun metraj filmler yazdım, hikayeler ve bir tane de roman yazdım. İnterneti keşfedince filmlerim dışında, başkalarının filmleri üzerinde yazılar yazmaya başladım. Kimsenin okumadığı bir blog açtım ve kimsenin bakmadığı bir YouTube kanalında, kimsenin izlemediği kısa filmlerimi paylaşmaya devam ediyorum.
E-postaBlog
Oğuzhan Öztürk
Sinema Yazarı
1998'de İstanbul'da dünyaya gelen Oğuzhan, ölümsüzlüğün sırrını ilk defa 4 yaşında tükenmez kalem ve kağıt sayesinde keşfetmiştir. Büyüdükçe çizdikleri masumluğunu yitirmiş, yeni şeyler öğrenip yeni insanlar tanıdıkça tasvir üslubu absürtleşmiştir. 3 farklı okulda geçirdiği lise hayatının ilk yarısında müziği, ikinci yarısında da o zamana kadar öğrendiği her şeyi bir alanda buluşturan sinemayı keşfetmiştir. Kahramanımızın hayatı, bu dönemden sonra asla aynı olmayacaktır.
E-posta
Duru Angı
Sinema Yazarı

Psikoloji öğrencisi, film/dizi aşığı.

E-posta
Evren Şahin
Anime Yazarı
90’ların başında Almanya’dan gelen pilli oyuncak arabaların motorlarını sökerek merak etmeye başladım. Ardından gelen yıllarda hep merak ettim. Göbek adım bilge baykuşa çıktı. Kült animeler ve kült mangalar ile başlayan bir Japonya aşkı tutturmuşum gidiyorum. Adlarımdan birisi Perdesi A-174 olarak bilinir. Elektronik selam göndermeye devam…
E-posta
Beyza Uzuntuna
Sinema & Dizi Yazarı
Hammer Film Productions hayranı, bibliyofil bir elektrik-elektronik mühendisliği öğrencisiyim.
Cem Cantekin
Sinema Yazarı

Daha “okuma” kavramından bile bihaberken götürüldüğü altyazılı yabancı filmde tanıştı beyaz perdeyle. Varsın olsun anlamasındı perdeye yansıyanları. Artık zehri almıştı bir kere. O beyaz perde uğruna suyunu çeken harçlıklar çok can yaktı. Iyisi-kötüsü ayırt edilmedi izlendi ne varsa. Kötüsü bilinmeden iyinin kıymeti bilinemezdi çünkü. İzlediği filmlerin sayısı dört haneli sayıları aşalı çok oldu. Arkadaşları imdb yerine kendisini kullanır oldu. Anlatamadığı şeyleri filmlerde aradı, buldu ve yaşadı. Büyüdü sinemacı olmadı ama. Aşkını işle karıştırmak istemedi belki de. Tam tersine mühendis oldu, o da yetmedi doktora bile yaptı. Ya da yapmaya çalışıyor. İkisinden biri...

Selenge Tümtürk
Sinema Yazarı

Çocukken babamın elimden tutup Pan’ın Labirenti’ni izlemeye götürmesiyle sinemaya, lisede Bülbül’ü Öldürmek’le edebiyata aşık oldum. Daha iyi bir dünya ararken Tolkien’la tanıştım. Orwell’le İngilizce, Almodóvar’la İspanyolca öğrendim. Şimdi evde oturuyorum.

Alper Cengiz
Sinema Yazarı

SEM’in cirosuyla, Google reklamlarıyla, SEO ile, dönüşümle, elektronik müzikle, çizgi romanla, Fenerbahceyle, Wow’la, basketbolla, patenle bozmuş garipçi  küçük saksılı odada kısılı kalmış insan benzeri…

Twitter

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.